Winkel afspraak maken?
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Schoenen op maat
Hulp bij voet- en loopklachten

Persoonlijk en deskundig hardloopadvies bij VS-sport

Hardloper in actie

Of u nu een beginnende of ervaren loper bent maakt voor ons niet uit. Beginnende of recreatieve hardlopers zullen soms nog wel meer baat bij goede hardloopschoenen hebben dan de ervaren getrainde loper. Hoe komen wij tot een advies waar u wat aan heeft?

UW PERSOONLIJKE INFORMATIE TELT

We beginnen altijd u het hemd :) van het lijf te vragen. Graag horen wij van u bijvoorbeeld hoe vaak u loopt, hoever of hoe lang u loopt. Tevens willen wij weten of u blessures of klachten heeft tijdens het hardlopen. Ook niet onbelangrijk of er nog medische redenen zijn waar we rekening mee moeten houden.

VOETMETING & VOETANALYSE

Een voetmeting doen wij met een speciale voetmeetplank waarmee uiterst nauwkeurig de lengte en breedte van beide voeten word gemeten. Zo zien we snel of er lengte en/of breedte verschil tussen de voeten is. Op een podoscoop bekijken wij verder welke kenmerken uw voet nog meer heeft.  Zoals hoogte voetboog, enkel- en onderbeenstand.

PASSEN EN AANVOELEN

Nadat we alle informatie hebben gaan we passen en proeflopen. Hierbij speelt uzelf ook een belangrijke rol. Samen moeten we erachter komen of de gekozen hardloopschoenen ook daadwerkelijk goed bij uw voeten en loopstijl passen. Maar ook of ze comfortabel aanvoelen en of u op een voor uw gevoel natuurlijke manier afwikkelen.

LOOPBANDCHECK

Als laatste doen wij een loopbandcheck. Tijdens het lopen op de band kijken en beoordelen wij met u mee. Op een loopband kun je de hardloopschoenen ook even goed aanvoelen. Indien noodzakelijk met video-opnamen.

HULP BIJ HARDLOOPKLACHTEN

Regelmatig krijgen wij hardlopers in de winkel met HARDLOOPKLACHTEN. Samen met u proberen wij te achterhalen wat de oorzaak is.

VERDER NOG IETS NODIG?

Kunnen wij u nog adviseren over, compressiekleding, sportvoeding, hardloopsokken of wilt u nog trainingsadvies?

TIPS VOOR ALS U KOMT PASSEN!

Als u besluit om naar onze winkel te komen om hardloopschoenen aan te laten meten. Dan hebben wij hier de volgende tips voor u:

• Neem uw oude hardloopschoenen mee
• Zorg dat uw teennagels geknipt zijn
• Neem eventueel uw eigen hardloopsokken mee (er zijn ook passokken)
• Of komt u liever op afspraak [email protected] of bel 0182 514770

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Schoenen op maat
Hulp bij voet- en loopklachten