Winkel afspraak maken?
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Schoenen op maat
Hulp bij voet- en loopklachten

Wat is nou precies bootfitting?

 

Bootfitting is een specialisatie die bestaat uit het aanmeten, aanpassen en op maat maken van skischoenen.

MASTERFIT UNIVERSITY

Bij VS sport zijn wij aangesloten bij de Masterfit University. Dit is één van de beste en meest vooruitstrevende bootfittersorganisaties met een wereldwijd netwerk aan kennis. Voor skischoenen op maat bent u bij VS-sport in Gouda aan het juiste adres.

HULP BIJ SKISCHOENKLACHTEN

Bootfitting biedt hulp bij een scala aan skischoen gerelateerde problemen en klachten zoals: pijnlijke, slapende, koude, verkrampte, vermoeide, tintelende of branderige voeten. Maar ook bij pijnlijke schenen of dikke kuiten en knieklachten kan een bootfitter helpen.

MAKEN VAN CUSTOM ZOOLTJES

Dit is de basis van een iedere skischoen op maat. Iedere goede bootfitter weet hoe hij customzooltjes moet maken. Door het maken van zooltjes die de voeten ondersteunen worden veel skischoenklachten voorkomen.

BOOTFIT STRATEGIE

Een bootfitter zal altijd eerst een strategie bepalen om de skischoenen op maat te maken. Onze bootfitter zoekt altijd de meest simpele manier. Dit spaart tijd en geld.

BOOTFIT TECHNIEKEN

Met de strategie bepaalt onze bootfitter welke technieken en apparatuur gebruikt zullen worden. Bijvoorbeeld een skischoen breder maken bij de voorvoet kan op heel veel manieren. Elke techniek is afhankelijk van de mogelijkheden en materiaal van een skischoen. Lees meer over bootfittechnieken...

BOOTFITASSESMENT

Een bootfitter moet in staat zijn om een juist beeld te krijgen van voet, onderbeen en situatie. Om dit te bereiken doen wij een bootfitassessment. De som van de goede skischoen is een gedegen analyse van:

leeftijd + gewicht + sekse + skitechniek + skistijl + specificaties van de voet + klachtenanalyse (indien van toepassing) + persoonlijke wensen + fitheid.

ONZE ERVAREN BOOTFITTER HELPT U GRAAG

Het aanmeten van skischoenen en het op maat maken kan gecompliceerd zijn (hoeft niet) en vereist veel ervaring. Onze bootfitter heeft  een kennisnetwerk van collega bootfitters wereldwijd.

Overtuigd? Maak een afspraak met onze bootfitter. Bel 0182 514 770 of mail naar [email protected]

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Schoenen op maat
Hulp bij voet- en loopklachten