Winkel afspraak maken?
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Maatwerk
Hulp bij voet- en loopklachten

Rackets bespannen

 

 

Andy Muray hitting ball

 

Ervaren bespanners

Wij zijn bekend met alle bespanpatronen en bespantechnieken

Persoonlijk snaaradvies

Wij hebben meer dan 30 soorten snaren. Advies naar speelstijl, speelsterkte en rackettype ontvangt u bij elke bespanning.

Squashrackets

Naast tennisrackets bespannen wij ook squashrackets

Badmintonrackets

Wij bespannen helaas tijdelijk geen badmintonrackets. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! U kunt wel nog steeds bij ons terecht voor al uw andere badmintonbenodigdheden. 

Professionele bespanmachine

Voor de beste bespanning is een goede bespanmachine een must. Onze chipgestuurde Prince 6000 is heel nauwkeurig en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt op Wimbledon.

Vergeet de grip niet!

Een versleten grip is glad en daardoor moet er harder geknepen worden. De grip is een belangrijke trillingsdemper voor uw racket. Regelmatig een nieuwe grip is geen overbodige luxe en wel zo fris.

Wij zetten uw grip er gratis op!

Een versleten grip is glad. Hierdoor krijgt u sneller een moeie hand, omdat u harder moet knijpen. De grip is ook een belangrijke trillingsdemper voor uw racket. Regelmatig een nieuwe grip is geen overbodige luxe en wel zo fris.

 

Tips:

Laat uw racket op tijd bespannen

Een tennissnaar heeft maar een beperkte levensduur. Dit komt omdat een snaar uitdroogt ook al gebruik je deze niet. Hierdoor verliest hij veerkracht en comfort en daarmee zijn demping en spel-eigenschappen. Een tennisarm kan hiervan het gevolg zijn.

De levensduur van een snaar hangt af van hoeveel u hem gebruikt. Tennist u een keer per week dan 1x per jaar bespanning vervangen, tennist u 2 of 3 keer per week dan 2 x per jaar.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Maatwerk
Hulp bij voet- en loopklachten