Winkel afspraak maken?
Persoonlijk & deskundig advies
Sporten met een glimlach
Schoenen op maat
Hulp bij voet- en loopklachten

Over ons

VS Sport: Dé Sportwinkel van Gouda èn Nederland

 

Een persoonlijke benadering

Bij VS Sport in Gouda vind je een sportwinkel waar goed advies en klantgericht denken centraal staan. In een vriendelijke en vrijblijvende sfeer helpen wij je met het vinden van de juiste kleding en schoenen, op maat gemaakt voor jouw behoeften. We verkopen niet zomaar om te verkopen; we willen dat je met de beste producten naar huis gaat. Is iets niet beschikbaar? Dan zijn we daar eerlijk over.

Kennis van zaken

Onze kracht ligt in onze uitgebreide kennis van de producten die we verkopen. Bovendien hebben we veel expertise op het gebied van voeten en kunnen we je daar uitstekend in adviseren.

Passie en dynamiek

VS Sport is een dynamische en vooruitstrevende onderneming met een focus op sportspecialisme. Onze passie voor sport is duidelijk zichtbaar en voelbaar in de winkel.

Producten van kwaliteit 

Een goed en passend product kopen is erg duurzaam. Ten eerste heb je er langer plezier van en in het geval van schoenen voorkom je blessures en ongemakken. Een passend product verhoogd het sportplezier.

Klanttevredenheid en service vinden wij belangrijk

Wij streven ernaar dat iedere klant met een tevreden en goed gevoel de winkel of webshop verlaat. Met bijvoorbeeld het juiste product of de juiste maat en pasvorm. Als er iets niet naar tevredenheid is proberen wij dit zo snel mogelijk op te lossen. 

Specialist in skischoenen op maat

Onze ervaren master bootfitters helpen je aan pijnvrije en comfortabele skischoenen. Wij zijn expert in het aanmeten en aanpassen/fitten van skischoenen. Heb je bijvoorbeeld altijd klachten zoals pijnlijke voeten, schenen of enkels dan ben je bij ons aan het juiste adres. Iedereen kan pijnvrij skiën lees daarom eens onze vele positieve reviews

Specialist in hardloopschoenen en wandelschoenen

Hardlopen en wandelen zijn populaire sporten. En terecht! Je bent buiten in de frisse lucht en het is goed voor gezondheid van geest en lichaam. Wij zorgen ervoor dat dit met de juiste schoenen gebeurt. Eventueel aangevuld met zooltjes indien de situatie daar om vraagt. Heb je altijd pijnlijke voeten? Kom dan snel langs of maak een afspraak. In de meeste gevallen ben je van de pijn af. 

Samenwerking met clubs en verenigingen gezocht

Door samen te werken met lokale clubs, verenigingen en atleten creëren wij een win-winsituatie waar beide partijen van profiteren. Wil je met ons een bepaalde samenwerking aangaan aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze missie

Onze missie is om met onze producten en services het persoonlijk welzijn te verbeteren, het sportplezier te verhogen en ervoor te zorgen dat al onze klanten hun sport optimaal kunnen uitoefenen.

Kom langs bij VS Sport in Gouda en ervaar zelf onze persoonlijke benadering en expertise. Jouw sportplezier en welzijn staan bij ons voorop!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Persoonlijk & deskundig advies
Sporten met een glimlach
Schoenen op maat
Hulp bij voet- en loopklachten