Winkel afspraak maken?
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Maatwerk
Hulp bij voet- en loopklachten

Hardloopadvies van Specialist VS Sport

Hardlopen is meer dan je cardiotraining voor de dag. Hardlopen is a way of life. Het maakt je hoofd leeg en zet je zorgen even aan de kant, dus de perfecte work out. Zorg dus voor de juiste hardloopschoenen plus hardloopkleding voor de juiste weersomstandigheden. VS-sport de is de hardloopwinkel voor regio Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Bodegraven & Haastrecht.

Bij VS-sport helpen wij u goed en professioneel. Wij verkopen u alleen hardloopschoenen als wij ook echt vinden dat ze goed bij u passen. Zo hebben wij:

Voor ieder type hardloper een hardloopschoen

Ga je voor wegen en trails? Loop je pronerend of neutraal?  In onze hardloopwinkel in Gouda weten wij precies welke hardloopschoen bij u past.

De beste hardloopmerken

Alleen het beste van alle topmerken hardloopschoenen: Asics, Brooks, Hoka one one, On running, Salomon, New Balance, INOV8 & Mizuno.

Professionele loop- en voetanalyses

Voor aankoop van uw hardloopschoenen meten en beoordelen wij uw voeten (met o.a. podoscoop). Dit is een belangrijke stap in het proces. Zo kunnen we u gelijk de juiste hardloopschoenen aanmeten. Geen oneindige passessies. Daaropvolgend doen we een loopanalyse om te kijken op welke van de gepaste hardloopschoenen u het beste loopt. Lees meer...

Hardloopkleding op maat

Ook bij hardloopkleding kan een goed advies belangrijk zijn. Bijvoorbeeld welke kleding is geschikt voor welke temperatuur en weesomstandigheid. ook pasvormen zijn belangrijk zo voorkom je onnodige schuurplekken en voel je je vrijer.

Compressiekleding van Compressport

Compressiekleding voorkomt blessures, bevordert herstel, zorgt voor meer duurvermogen. Alleen de juiste compressiekleding werkt echt. Daarom hebben we alleen de beste merken (Compressport & Skins) op compressiegebied. Lees meer...

Sportvoeding van PowerBar

Wij verkopen sportvoeding van onder andere het merk Powerbar. PB is de top in sportvoeding met hydrogels, poeders, repen en drinks. Het C2max is bewezen dat het prestatiebevorderend werkt. Daarom gebruiken veel atleten Powerbar.

Goede hardloopschoenen zijn een essentieel onderdeel voor de perfecte run. Wij werken zowel met als zonder afspraak.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Maatwerk
Hulp bij voet- en loopklachten