Winkel afspraak maken?
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Maatwerk
Hulp bij voet- en loopklachten

Onze partners en sponsoring

Partners & Samenwerking

Wij als VS Sport vinden het belangrijk om nauw samen te werken met personen, verenigingen en organisaties uit Gouda en omgeving. Ons doel is om samen met uw club of vereniging een win-win situatie te creëren en zo elkaar te helpen. Naast sportclubs uit Gouda werken wij ook samen met sportverenigingen uit Waddinxveen, Haastrecht, Stolwijk, Bergambacht en Reeuwijk.

Heeft u als club of atleet interesse in sponsoring dan kan je ons mailen of bellen. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Hier kan u of uw vereniging, club, website of bedrijf ook komen te staan. Neem hierover gerust contact met ons op.

Wat doen wij?

  • Sponsoring clubs, atleten, events, toernooien.
  • Aanwezig zijn op events, speciale dagen en avonden.
  • Hulp bij organisatie van events.
  • Informatie en verkoopavonden bij clubs en bedrijven.
  • Verder steunen wij goede doelen en zijn actief bij ondernemersverenigingen.

T.I.O.D

T.I.O.D is een vriendelijke en bescheiden tennisclub. Het mooie complex met 5 gravelbanen ligt midden tussen de huizen van een mooie oude wijk aan de rand van de binnenstad. Jeugdtennis neemt een belangrijke plaats in. T.I.O.D.

Vollingo

Vollingo is een zeer sympathieke en actieve volleybalclub in Gouda. Het is tevens ook de grootste volleybalclub in de regio. Er wordt getraind en gespeeld in sporthal “De Zebra” in Goverwelle. Vollingo geeft ook trainingen in het stoere beachvolleybal. Deze velden liggen bij het rugbyterrein aan de Goejanverwelledijk. Ga naar Vollingo volleybal.

G.L.T.C. Be Quick

Wij zijn sponsor van deze gezellige Goudse tennisclub. Be Quick is de grootste tennisclub en heeft zeven graveltennisbanen en een eigen tennishal. Dus er kan altijd getennisd worden. Be Quick heeft circa 170 jeugdspelers en circa 500 volwassen leden. ga naar G.L.T.C. Be Quick

Living Well Fitness

Living Well is een gerenomeerde fitnessclub uit Gouda met aandacht voor de klant. Je kan er terecht voor veel Fitnessdisciplines zoals zumba, Milon Circle, Cross Max, Pilates, Urban Bootcamp, Body attack, Spinning, Body Combat, Body Pump en nog veel meer. Ga naar Living Well Fitness

Skinformatie.nl

Skinformatie.nl is een van beste en populairste websites voor fans van wintersporten. Met dagelijks interessante nieuwsfeiten en blogs over skigebieden, skiproducten, skitechniek,skischolen en meer.  Ga naar www.skinformatie.nl.

Goudasport

Goudasport is een sportvereniging gericht op de organisatie van laagdrempelige sportevents in en rond Gouda. De drijvende kracht achter Goudasport is Andy Koolmees. Je kan er terecht voor hardlooptrainingen, wedstrijdlopen, zwemtrainingen, zwemevents en inline-skatetraingen en nog veel meer. De bekendste events zijn de Goudse Erasmus lichtjesloop in december en de Goudse Singel Swim in september. Volg Goudasport op Facebook of ga naar de website...

 
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Maatwerk
Hulp bij voet- en loopklachten