Boek een Skibootfit
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Maatwerk
Hulp bij voet- en loopklachten

APEX Skischoensysteem

Apex skischoenen headline ski hard walk easy

 

SKI HARD - FEEL COMFORTABLE - WALK EASY samen met Dahu behoort APEX tot de eerste generatie merken softboot skischoensystemen. Is dit de toekomst? Als het aan ons ligt wel.

Happy feet

Inmiddels zijn wij al vele blije klanten verder. Er zijn genoeg voeten die zich in het keurslijf van een reguliere kunststof skischoenen niet thuis voelen. Uiteraard bootfitten wij er op los en lukt het nog vaak genoeg om deze skichoenen comfortabel te laten voelen. Toch zijn er dus voeten waarbij het niet helemaal lukt. In dit geval tobben wij niet verder en pakken softboot skischoenen. 

No pressure

Doordat de drukverdeling veel gelijkmatiger is en de softboot heerlijk zacht aanvoelt staat een pijnloze skidag in het verschiet. Ook kun je redelijk normaal lopen en dat is natuurlijk ook fijn voor de voeten.

Easy on

Ook het aantrekken van de Apex softboot is zeer gemakkelijk door het BOA sluitsyteem. Binnen zeer korte tijd loop je uit het skihok op weg naar de pistes. Daarbij veel zuchtende en kreunende skiërs achterlatend. Neem uiteraard wel je frame mee. Op de  piste aangekomen stap je in het exo-frame en maak snel vast met twee snelsluitingen.

Let's go then

Het frame is geboren on te carven. Er zit een ingebouwde hellingshoek zodat de hak hoger staat dan de voorkant. Dit resulteert in een betere en dynamischer overdracht naar de ski's. In de U.S. is (vooral) de XP-serie populair onder professionele skiërs net zoals skipatrols, liftpersoneel en skileraren.

Apex skischoenen collectie


Let's fit your boots

APEX skischoenen zijn ook uitstekend aan te passen. Het frame is verstelbaar op bepaalde punten en de softboot heeft een binnenschoen die in de oven kan. Complementeer het geheel door het standaardzooltje te vervangen voor bijvoorbeeld custom inlegzooltjes van Sidas, BootDoc of Superfeet en je gaat zonder zorgen op vakantie.

Wilt u een afspraak met onze bootfitter maken om ze vrijblijvend eens te passen? Bel gelijk naar 0182 514 770. Of mail: [email protected]

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Persoonlijk & deskundig advies
Voet- en loopanalyse
Maatwerk
Hulp bij voet- en loopklachten