Bel voor een afspraak 0182 514 770
De beste sportproducten op maat
Nr 1 sportspeciaalzaak in Gouda en omgeving
Eerlijk en persoonlijk advies

Sidas

Toonaangevend in voetproducten en zooltjes

In de wereld van het aanpassen van skischoenen is Sidas een zeer bekende naam. Naast bootfitproducten heeft Sidas ook een grote collectie zooltjes en andere voetgerelateerde producten. In onze winkel maken wij uw custom zooltjes op maat voor u met het SIDAS VACUUMSYSTEEM. In minder dan een half uur heeft u perfect op maat gemaakte zooltjes voor bijna elke sport. Zoals custom wielren(fiets)zooltjes, skischoenzooltjes, zooltjes voor hardloopschoenen en wandelschoenen plus nog veel meer.

Lees meer
Lees minder

Sidas Sidas | Custom Run | Inlegzooltjes | Op maat

Hardlopen zonder klachten! Volg de trend en laat zooltjes maken die specifiek voor uw voeten zijn. Een must voor de intensieve of blessuregevoelige hardloper. Minder vermoeidheid van de voeten.
let op! Deze zooltjes moeten nog op maat gemaakt worden in
€89,95

Sidas Custom Bike

Een van de beste inlegzooltjes op maat voor fiets en wielrenschoenen. Deze zooltjes worden voor vakkundig voor u gemaakt.
€89,95

Sidas Custom Outdoor

Zooltjes speciaal op maat gemaakt voor wandelschoenen. Voorkomen pijn en klachten in wandelschoenen bij lange hikes of citytrips. Ook ter vooorkoming van blaren tijdens de vierdaagse van Nijmegen.
€89,95

Sidas Winter Custom Race Merino

Extra dunne zool voor de skischoen op maat met weinig ruimte. Wordt met ons Sidas vacuüm kussen systeem volledig aan de vorm van uw voeten aangepast. Custom zooltjes zijn beter dan standaard zooltjes omdat voeten links en rechts altijd verschillen.
€109,95

Sidas Winter Custom Pro

Biedt stabiliteit en comfort tijdens het skiën. De prijs van de zooltjes is inclusief het op maat maken met ons Sidas vacuümsysteem.
€99,95

Sidas Winter Custom Pro Mesh

Geloof het of niet! Dit zooltje wordt gebruikt door toppers als Aksel Lund Svindal, Lindsey Vonn en nog meer uit het Head skirace team.
€119,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bel voor een afspraak 0182 514 770
De beste sportproducten op maat
Nr 1 sportspeciaalzaak in Gouda en omgeving
Eerlijk en persoonlijk advies