Alle koopzondagen in december open!
Ook voor afspraken skischoenen
Goede hardloopschoenen nodig?
Wij doen voet- en loopanalyses

Sidas

Toonaangevend in voetproducten en zooltjes

In de wereld van het aanpassen van skischoenen is Sidas een zeer bekende naam. Naast bootfitproducten heeft Sidas ook een grote collectie zooltjes en andere voetgerelateerde producten. In onze winkel maken wij uw custom zooltjes op maat voor u met het SIDAS VACUUMSYSTEEM. In minder dan een half uur heeft u perfect op maat gemaakte zooltjes voor bijna elke sport. Zoals custom wielren(fiets)zooltjes, skischoenzooltjes, zooltjes voor hardloopschoenen en wandelschoenen plus nog veel meer.

Lees meer
Lees minder

Sidas Shin Protector XL

De ideale oplossing voor zere of gevoelige schenen in de skischoenen. Werkt druk verlagend door de gel in honingraatstructuur.
€24,95

Sidas Sidas Drywarmer Pro USB

Dit handige apparaatje voor een heel schappelijke prijs zorgt dat je (ski)schoenen en handschoenen in no time droog zijn door de Vortex lichtcirculatie. Het UltraViolet licht werkt anti-bacterieel. Met USB aansluiting en 4-uurs timer.
€24,95

Sidas Winter Custom Race Merino

Extra dunne zool voor de skischoen op maat met weinig ruimte. Wordt met ons Sidas vacuüm kussen systeem volledig aan de vorm van uw voeten aangepast. Custom zooltjes zijn beter dan standaard zooltjes omdat voeten links en rechts altijd verschillen.
€109,95

Sidas Winter Custom Pro Mesh

Geloof het of niet! Dit zooltje wordt gebruikt door toppers als Aksel Lund Svindal, Lindsey Vonn en nog meer uit het Head skirace team.
€119,95

Sidas Winter Custom Pro

Biedt stabiliteit en comfort tijdens het skiën. De prijs van de zooltjes is inclusief het op maat maken met ons Sidas vacuümsysteem.
€99,95

Sidas Custom Outdoor

Zooltjes speciaal op maat gemaakt voor wandelschoenen. Voorkomen pijn en klachten in wandelschoenen bij lange hikes of citytrips. Ook ter vooorkoming van blaren tijdens de vierdaagse van Nijmegen.
€89,95

Sidas Sidas | Custom Run | Inlegzooltjes | Op maat

Hardlopen zonder klachten! Volg de trend en laat zooltjes maken die specifiek voor uw voeten zijn. Een must voor de intensieve of blessuregevoelige hardloper. Minder vermoeidheid van de voeten.
let op! Deze zooltjes moeten nog op maat gemaakt worden in
€89,95

Sidas Custom Bike

Een van de beste inlegzooltjes op maat voor fiets en wielrenschoenen. Deze zooltjes worden voor vakkundig voor u gemaakt.
€89,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Alle koopzondagen in december open!
Ook voor afspraken skischoenen
Goede hardloopschoenen nodig?
Wij doen voet- en loopanalyses