Boek een Skibootfit
Persoonlijk & deskundig advies
Sporten met een glimlach
Schoenen op maat
Hulp bij voet- en loopklachten

Fischer Vacuüm skischoenen op maat

Fischer vacuum technologie skischoenen

 

Fischer skischoenen hebben met de Vacuümfit technologie de skischoenenmarkt op zijn kop gezet. Door intensieve samenwerkingen met bootfitters wereldwijd en atleten uit het Fischer skiteam (zoals Michael von Grunigen) zijn de skischoenen tot in de kleinste details vervolmaakt. Met de in 2017 geïntroduceerde serie RC 4 the Curve skischoenen is dat volledig aangetoond. Met Fischer Vacuüm skischoenen ben je verzekerd van een onbezorgde dag op of buiten de piste.

Fischer Vacuum NEXT GEN skischoenen

Steeds meer skiërs ontdekken de voordelen van het Fischer vacuüm skischoensysteem. Niet alleen om de nauwsluitende pasvorm maar ook doordat ze licht van gewicht zijn en de binnenschoenen comfortabel en warm zijn.

De skischoenen van Fischer zitten vol nieuwe technologieën. Zoals active fit zones in de binnenschoenen (zodat de binnenschoen zich tijdens het skiën actief aanpast), Vacu plast spoiler (voor een betere aansluiting in kuitbereik), On centre position (voor een sneller kantenwissel) en natuurlijk de Original V-position (door de natuurlijke voetstand in tact te laten wordt een preciezere sturing mogelijk).

All you need is...

In de handen van een goede bootfitter wordt de skischoen met behulp van de Vacuüm fit technologie in 16 minuten geheel gevormd naar uw individuele pasvorm. Doordat de schaal goed te bewerken is kan na het proces met BOOTFITTECHNIEKEN de skischoen (indien nodig) nog verder aangepast worden. Hierdoor bent u zeker van heerlijke lichte maar toch zeer sportieve skischoenen.

         

 

 

THE PROCESS TO THE PERFECT FISCHER VACUUM

1. MASTER BOOTFIT ASSESSMENT

Wij brengen uw voeten in kaart en kijken naar stand van de onderbenen zodat wij de juiste schaalmaat en schaalvorm kunnen kiezen. Het gaat hierbij overigens niet alleen maar om lengte en breedte van de voet maar ook tal van andere aspecten. LEES HIER MEER…

2.WIE DE SCHOEN PAST?

Fischer heeft net zoals alle andere merken verschillende modellen en dus pasvormen. Het is niet one boot fits all. Daarom is het van belang dat wij voor u het beste model/type skischoen van Fischer uitzoeken en aanpassen. Het kan echter tijdens het aanpassen blijken dat Fischer skischoenen niet bij u passen. In dat geval weten wij wel precies welke skischoenen dat wel doen!

3. ZOOLTJES? GEEN GEK IDEE!

Het is belangrijk om al voor het proces uw inlegzooltjes aan te meten. Inmiddels is iedereen er wel van op de hoogte dat de standaardzooltjes niet voldoen. Zooltjes die goed bij uw voeten passen zorgen voor stabiliteit, comfort en een betere uitlijning van het lichaam. Heeft u eigen zooltjes Dan bekijken wij of deze zooltjes geschikt zijn voor uw Fischer skischoenen.

4. I NEED SOME EXTRA SPACE

Om extra ruimte te creëren waar het nodig is brengen wij pads op de voeten aan. Denk aan een uitstekend enkelbot of een Hallux Valgus. Maar ook bij extra breda voeten

5. LET’S ROCK

We beginnen met het aanbrengen van de speciale warmte vacuümkussens. Wij zorgen daarbij dat u in de correcte stand staat of zit. Wanneer de skischoenen vervolgens tot exact 80 graden verhit zijn begint de compressie én koelingsfase. Na circa 15 minuten is het VACUUM proces voltooid en heeft u skischoenen die perfect passen.

6. GUINEA PIG

Nu speelt u de hoofdrol. Probeer indien u tijd heeft de skischoenen op een indoor skibaan (zoals bijvoorbeeld bij SNOWWORLD ZOETERMEER) uit. Zijn er nog wat dingen dan maakt u liefst zo snel mogelijk weer een afspraak. Let wel op! Een skischoen wordt na verloop van tijd altijsd iets ruimer.

7. WE GOT THE TOOLS

Zoals al eerder vermeldt lenen Fischer Vacuüm fit skischoenen zich uitstekend om ze met BOOTFITTECHNIEKEN nog verder aan te passen. Meestal hoeft dit echter niet!

Wilt u een afspraak met onze bootfitter maken om ze vrijblijvend eens te passen? Bel gelijk naar 0182 514 770. Of mail: [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Persoonlijk & deskundig advies
Sporten met een glimlach
Schoenen op maat
Hulp bij voet- en loopklachten