Afspraak maken voor wandelschoenen
Persoonlijk & deskundig advies
Sporten met een glimlach
Schoenen op maat
Hulp bij voet- en loopklachten

Wandelschoenadvies op maat

Wandelaars op een berg

 

Alleen de beste wandelschoenen

Er is niks zo vervelend als wandelschoenen die niet lekker zitten. Met als gevolg diverse klachten zoals blaren, tintelende of pijnlijke voorvoeten, knieklachten, hielspoor en ga zo maar door.

VS sport in Gouda is gespecialiseerd in het aanmeten van wandelschoenen. In de winkel hebben we een selectie  van de beste wandelschoenen van de merken: Lowa, On Running, INOV-8, New Balance, Meindl, Salomon, Dolomite, Hoka one one en Hanwag.

Voetmetingen & voetanalyses

Met behulp van een podoscoop bekijken we de onderkant van de voet. Hieruit leiden wij af welk type voet u heeft en tevens de drukverdeling van beide voeten. De volgende stap is het analyseren en opmeten van de voeten.

Welke voetvorm heeft u? Zijn er noemenswaardige knobbels waar rekening mee moeten houden? Hoe flexibel zijn uw voeten?  Al met al geeft dat samen met wat persoonlijke informatie een goed beeld. Waardoor wij u kunnen verzekeren van de perfecte wandelschoen. Een voetanalyse en meting is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Welke klasse wandelschoenen?

Wandelschoenen bestaan al lang niet meer in de traditonele A,B,C & D klasses. Er zijn tegenwoordig zogeheten cross over klasses van zoals A/B, A+, B-, B+ of city walkers. Complement zijn ook wandelschoenen die niet in een klasse aangeduid kunnen worden zoals wandelschoenen van Salomon, Hoka one one en INOV-8. Hun excellente schoenen waren oorspronkelijk voor hardlopen gemaakt maar worden nu alleen als wandelschoen verkocht. Ons assortiment is een fijne mix van al deze types.

Custom zooltjes op maat

Met behulp van het Sidas vacuum systeem maken wij binnen 20 minuten zooltjes die geheel aangepast zijn aan uw voeten. Waar standaardzooltjes geen rekening houden met de fysieke verschillen tussen linker en rechtervoet doen custom made zooltjes dat wel Een zooltje op maat voorkomt veel klachten zoals hielspoor, knieklachten, rugklachte, voorvoetklachten, vermoeidheid etc. 

Heb je geen klachten dan zijn zooltjes een echte upgrade van uw wandelschoenen!

Goede wandelsokken is noodzaak

Naast wandelschoenen zijn goede wandelsokken onmisbaar. Wandelsokken bieden bescherming tegen blaren en irritaties maar hebben ook een klimaatregulerende functie! Wij hebben onder andere wandelsokken van het topmerk Falke. Maar ook beschermende teensokken van Injinji.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Persoonlijk & deskundig advies
Sporten met een glimlach
Schoenen op maat
Hulp bij voet- en loopklachten