Zondag 1 december open!
Ook voor afspraken skischoenen
Goede hardloopschoenen nodig?
Wij doen voet- en loopanalyses

Ryka

Ryka ripa schoenen bij VS-sport

Ryka is een Amerikaans merk gespecialiseerd in fitnessschoenen voor dames. Ryka is onderdeel van het grote Brownshoes concern wat bekend staat om zijn hoog kwalitatieve schoenmerken. Er zijn geen betere schoenen voor fitness, zumba, bodycombat en andere studiosporten.

Gooi je Nike's aan de kant want dit is echt een klasse hoger. Vooral bij gevoeligheid voor blessures aan knieën, rug en heupen zijn Ryka schoenen je beste vriendin. Maar ook voor fitnessinstructrices die veel in de sportschool staan is Ryka een zegen.

Lees meer
Lees minder

Ryka Dynamic 2.5

Deze superdempende en lichte trainingsschoen van het Amerikaanse merk Ryka is uniek in zijn soort. Beweeg je fit maar dan zonder risico op klachten zoals hielspoor, kniepijn of shinsplints.
€99,95

Ryka Influence 2.5 black/metal/white

Dans en beweeg jezelf fit met deze klasse schoen van het Amerikaanse merk Ryka. Voorkom knie, rug, kuit of andere hinderlijke klachten. Verruil je slappe Nike's voor echte goede zumba-fitness-steps-aerobicsschoenen.
€99,95

Ryka Faze

De Faze kan uitstekend gebruikt worden voor Yoga, Pilates maar ook Zumba. Heeft een goed draaipofiel en is uitermate licht en comfortabel.
€99,95

Ryka Enhance 3 BLK/GRY

Deze zumba topper is exclusief verkrijgbaar bij VS-sport. De Enhance 3 is uniek in zijn soort. De bredere neus zorgt ervoor dat je voet kan expanderen tijdens je work out. Maar zonder verlies van stabiliteit. Draaiende bewegingen gaan heel makkelijk.
€109,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Zondag 1 december open!
Ook voor afspraken skischoenen
Goede hardloopschoenen nodig?
Wij doen voet- en loopanalyses