Bel voor een afspraak 0182 514 770
De beste sportproducten op maat
Nr 1 sportspeciaalzaak in Gouda en omgeving
Eerlijk en persoonlijk advies

Wandelschoenadvies op maat

Wandelaars op een berg

 

Alleen de beste wandelschoenen

Er is niks zo vervelend als wandelschoenen die niet lekker zitten. Met als gevolg diverse klachten zoals blaren, tintelende of pijnlijke voorvoeten, knieklachten, hielspoor en ga zo maar door.

VS sport in Gouda is gespecialiseerd in het aanmeten van wandelschoenen. In de winkel hebben we een selectie  van de beste wandelschoenen van de merken: Lowa, INOV-8, New Balance, Meindl, Salomon, Dolomite en Hanwag. Ook op afspraak!

Voetmetingen & voetanalyses

Met behulp van een podoscoop bekijken we de onderkant van de voet. Hieruit leiden wij af welk type voet u heeft en tevens de drukverdeling van beide voeten. De volgende stap is het analyseren en opmeten van de voeten.

Welke voetvorm heeft u? Zijn er noemenswaardige knobbels waar rekening mee moeten houden? Hoe flexibel zijn uw voeten?  Al met al geeft dat samen met wat persoonlijke informatie een goed beeld. Waardoor wij u kunnen verzekeren van de perfecte wandelschoen. Een voetanalyse en meting is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Welke klasse wandelschoenen?

Wandelschoenen bestaan al lang niet meer in de traditonele A,B,C & D klasses. Er zijn tegenwoordig zogeheten cross over klasses van zoals A/B, A+, B-, B+ of city walkers. Complement zijn ook wandelschoenen die niet in een klasse aangeduid kunnen worden zoals wandelschoenen van Salomon, Hoka one one en INOV-8. Hun excellente schoenen waren oorspronkelijk voor hardlopen gemaakt maar worden nu alleen als wandelschoen verkocht. Ons assortiment is een fijne mix van al deze types.

Wandelschoenen op maat?Goede wandelsokken is noodzaak

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bel voor een afspraak 0182 514 770
De beste sportproducten op maat
Nr 1 sportspeciaalzaak in Gouda en omgeving
Eerlijk en persoonlijk advies