VS-sport uw volleybalwinkel in Gouda

Bij VS-sport zijn alle volleyballers welkom. Wij helpen je graag en goed aan de beste schoenen, (onder)kleding en kniebeschermers. Voetmetingen en voetanalyses zorgen ervoor dat je fijne schoenen aanschaft waar je met veel plezier en zonder blessures kan sporten.

Ondersteuning van Volleybalclubs
VS-sport is al partner van Vollingo maar we zijn altijd op zoek naar meer partnerschappen. Zo krijgen leden van uw volleybalvereniging korting op aankoop van volleybalartikelen. Zijn er informatie of pasavonden en ondersteunen wij events en toernooien binnen de vereniging.

Mizuno top 3

De Wave bolt serie is inmiddels alweer een tijdje onderweg.  De Wave Bolt volleybalschoenen zijn ontwikkeld voor de sportieve recreatieve indoorsporter. Die 1 keer traint en 1 x een wedstrijd speelt in de week.  Het is een zeer allround en sterke indoorschoen  voor iedereen die een combinatie wil van een goede prijs en top schoenen. Ook zeer geschikt voor squash!

De Wave Lightning volleybalschoenen van Mizuno kenmerken zich door een slanke en zeer goede pasvorm. Het is tevens een zeer lichte volleybalschoen. De Wave lightning-serie is een jonge serie en heeft daardoor een moderne uitstraling. De serie heeft op de op een na beste waveplaat in de zool en zorgt voor stabiele en comfortabele landing. Wordt onder andere gebruikt door veel spelers en speelsters van het nationale team.

De wave Tornado X is een schoen voor de intensieve volleyballer die een wedstrijd en traingschoen in één willen hebben. Zijn bredere pasvorm bij de voorvoet laat genoeg ruimte voor teenspreiding tijdens langdurige volleybalmatches.