VS-sport voor al uw indoorsporten

In Nederland vinden tal van mooie sporten binnen plaats. De juiste schoenen zijn dan heel belangrijk voor de beste demping en grip. Ook bespannen wij squash- en badmintonrackets ene verkopen wij diverse artikelen voor de indoorsporter.

WIJ HOUDEN VAN VOLLEYBAL

Als partner van o.a. volleybalvereniging Vollingo staan wij in contact met spelers. Wij weten precies wat je als volleyballer nodig heb. Wij doen goede voetmetingen en analyses. Ook voor kniebeschermers (TR2, McDavid) en kleding (Gi & Di) kunt u in onze gezellige winkel terecht.

SQUASH IS ONZE PASSIE

Squashen is een mooie en dynamische sport. Wij hebben squashrackets van alleen topmerken zoals Karakal, Dunlop, Head & Wilson. Ook bespannen wij professioneel en snel uw squashracket. Voetanalyses en voetmeting voor de beste squashschoenen.

BADMINTON IS EEN COOLE SPORT

Badminton mag dan een relatief kleine sport zijn. Dat wil niet zeggen dat het niet spectaculair is. Voor de fervente speler bespannen wij badmintonrackets met topsnaren op een chipgetsuurde bespanmachine. Maar probeer ook eens onze schoenen. Grips zetten wij er gratis op voor u!