6 redenen om uw racket bij VS Sport te laten bespannen

Snelbespanservice

s”ochtends brengen s’ middags halen persoonlijk snaaradvies

Ervaren bespanners

bekend met alle bespanpatronen en vaardigheden

Professioneel snaaradvies

Naar speelstijl, speelsterkte en rackettype

Alle type rackets

wij bespannen tennis-, badminton- en squashrackets

Meer dan 30 soorten snaren

comfort, allround, hybride en spinsnaren

Professionele bespanmachine

onze chipgestuurde Prince 6000 is heel nauwkeurig

Wanneer een nieuwe bespanning?

De levensduur van een snaar hangt af van hoeveel u hem gebruikt. Tennist u een keer per week dan 1x per jaar bespanning vervangen, tennist u 2 of 3 keer per week dan 2 x per jaar.

Waarom een nieuwe bespanning?

Een tennissnaar heeft maar een beperkte levensduur. Dit komt omdat een snaar uitdroogt (ook ongebruikt!), hierdoor verliest hij zijn veerkracht en comfort en daarmee zijn demping en spel-eigenschappen. Een tennisarm kan hiervan het gevolg zijn. Laat daarom tijdig uw racket bespannen met een nieuwe snaar.

Vergeet de grip niet!

Een versleten grip is glad en daardoor moet er harder geknepen worden. De grip is een belangrijke trillingsdemper voor uw racket. Regelmatig een nieuwe grip is geen overbodige luxe en wel zo fris.

Prince 6000 bespanmachine

Onze Prince bespanmachine is de officiele bespanmachine van Wimbledon. Het wordt gebruikt om tijdens het tennistournooi meer dan 2300 rackets te bespannen. Het apparaat is ongekend accuraat door zijn electromechanisch design in combinatie met een microchip. Door uw racket bij VS sport in Gouda te laten bespannen bent u verzekerd van professionele kwaliteit!