VS-sport uw tenniswinkel in Gouda

Tennissen is een gezellige en mooie sport waarbij het sociale aspect een hoofdrol speelt. En daarbij niet te vergeten een perfecte all over workout met het verbranden van gemiddeld 480 Kcal per uur. In onze tenniswinkel in Gouda is iedere tennisser van harte welkom!

TENNISSCHOENEN

Goedpassende tennisschoenen zitten niet alleen fijn maar voorkomen ook blessures. Daarom doen wij altijd eerst een goede voetmeting. Als resultaat weten wij precies welke schoenen bij u passen. We hebben een ruime sortering van de top 3 merken voor tennisschoenen: Adidas, Asics & K-Swiss. MEER WETEN?

TENNISSNAREN

Tennissnaren zijn een grote bepalende factor voor uw tennisspel. Daarom hebben wij alleen de beste snaren voor u. Maar welke heb je nodig? Speel je met topspin? Of hou je van meer comfort? Moeten de snaren slijtvast zijn? Ons persoonlijk advies zorgt ervoor dat elke slag raak is. MEER WETEN?

RACKETS BESPANNEN

Wij bespannen uw racket supersnel op onze professionele bespanmachine. Door onze know-how van tennissnaren en ons uitgebreide snarenassortiment bent u verzekerd van de juiste bespanning voor u.  MEER WETEN?

TENNISKLEDING

Mooie, goedpassende en functionele tennis kleding met een eerlijk pasadvies. Speciaal voor u uitgekozen. Alleen het beste van topmerken zoals Adidas, Fila, Bjorn Borg, Head, Luhta…

TENNISACCESSOIRES

Topkwaliteit tennisaccessoires zoals (over) grips, tennisballen. dempers, tennissokken, zweetbandjes. Bij aankoop van een nieuwe grip zetten wij deze er gelijk gratis voor u op.