Zon, sneeuw & VS-sport

Ski Icon VS-sport GoudaSonnige höhe, herliche bergen. Wintersport is een uitstekende combinatie van sportiviteit, gezelligheid en plezier. In onze gezellige skishop gelegen in het hart van Gouda krijgt u topadvies!

SKISCHOENEN OP MAAT

Heeft u pijn, kramp, tintelingen of bijvoorbeeld altijd koude voeten in uw skischoenen? Of wilt u perfect passende skischoenen op maat? Onze ervaren Master Bootfitter zorgt ervoor dat u gegarandeerd pijnvrij en comfortabel kunt skiën. Door onze inkoop & werkwijze betaald u in veel gevallen niet de hoofdprijs! Meer weten?

WINTERSPORTKLEDING

Goedzittende, stijlvolle en functionele skikleding draagt bij aan een verhoogd plezier en comfort tijdens het skiën. Goed ademende en waterdichte ski-jassen, heerlijk zittende skibroeken zijn daarom een must. Aangevuld met goede warme thermokleding. Een prima reden om naar onze skishop on Gouda te komen. Meer weten?

SKIONDERHOUD

In onze eigen werkplaats slijpen en waxen wij uw ski’s of snowboard op een professionele manier. Tevens monteren en testen wij skibindingen. Elke ski of snowboard krijgt persoonlijke aandacht. Daardoor gaat u met goed onderhouden en veilig materiaal de piste op. Meer weten?

SKI'S

In onze skishop weten wij precies welke ski’s u nodig heeft. Onze speciaalgeselecteerde ski’s van bekende merken zoals Rossignol, Fischer, Head, Atomic, Nordica & Salomon hebben uitstekende ski-eigenschappen. Dus gegarandeerd dat u met de beste ski’s de pistes trotseerd. Meer weten?

ZOOLTJES AANMETEN

Goedpassende zooltjes zijn de basis van elke ski- & snowboardschoen. De standaardzooltjes zijn niet geschikt om een hele dag mee te skiën door de gefixeerde stand van een skischoen. Hierdoor worden de voeten extra belast. Om die reden hebben wij een uitgebreid assortiment van Boot Doc, Sidas, Superfeet en Mysole zooltjes.

SKISCHOENCOLLECTIE

Onze sksichoencollectie is het resultaat van maanden onderzoek en selecteren. Wij werken alleen met de beste en nieuwste skischoenseries van nagenoeg alle bekende merken. Daardoor hebben wij praktisch voor iedere voet de schaalvorm die hier het beste bij past. Dit zorgt ervoor dat er minder aanpassingen voor nodig zijn en maakt het minder kostbaar! Bekijk hier onze collectie

SKIHELMEN

Skihelmen zijn inmiddels een belangrijk stuk van de uitrusting voor de wintersporter geworden. Om die reden is het essentieel voor uw veiligheid dat skihelmen goed om uw hoofd sluiten. Door middel van een omtrekmeting en vormanalyse van uw hoofd krijgt u een heerlijk zittende skihelm.  Meer weten?

SKIBRILLEN

Een skibril is het meest onderschatte uitrustingsstuk van een skiër of snowboarder. Hoeveel plezier kan je hebben van een goede skibril! Waar anderen tobben met zicht ziet u opeens alles. Echt een meerwaarde voor uw vakantie. Meer weten?

SKI-ACCESSOIRES

Wij hebben tevens diverse handige benodigdheden voor de fanatieke wintersporter. Zo hebben wij ski & snowboard-handschoenen van de topmerken Level & Reusch. Maar ook skiwax (Swixx), skisloten (Safeman), skihoezen, kantenslijpers, etc.