Ski’s slijpen, waxen, testen & monteren

Wintersteiger ski's slijpen en waxen

Eigen skiwerkplaats

Echte wintersportservice op maat dat vindt je niet veel meer. Wij vinden het daarom belangrijk om een eigen skiwerkplaats te hebben. Onze zeer ervaren techneut staat paraat om uw ski’s of snowboards perfect te slijpen en te waxen. Ook voor vragen over slijpen en waxen kunt u bij ons terecht. Ons team staat klaar.

Skimontage en reparatie.

Wij monteren en repareren alleen gewone pisteski’s. Dus is er iets kapot of vertrouwd u het niet helemaal neem dan de ski’s mee en kom langs.

Oude Skischoenen gebroken op de piste

Laat uw skischoenen beoordelen

Als skischoenen ouder zijn dan 10 jaar kunnen ze ineens compleet uit elkaar spatten. Dit komt doordat de weekmakers en additieven geleidelijk aan verdwijnen waardoor het kunststof uithardt en poreus wordt. Uiteraard gebeurt dit als u bovenaan de berg op een rode of zwarte piste skiet.

Hakjes en teenstukken van de skischoenzolen kunnen door slijtage niet meer aan de ISO-normering voldoen. Als de skischoenen niet te oud zijn kunnen kunnen ze nog vervangen worden. Wij beoordelen uw skischoenen objectief.

Kapotte skistoppers en ski schiet door

Laat uw bindingen testen

Verzekeringsmaatschappijen stellen steeds hogere eisen en terecht. Jaarlijks vinden er steeds meer ongevallen plaats door niet goed afgestelde skibindingen of slecht onderhouden ski’s. Bij controles in de winkel blijkt dat gemiddeld 30% van alle skibindingen niet juist gemonteerd of afgesteld zijn. Maar er zijn dikwijls ook mankementen zoals gebroken binding veren of stoppers die niet goed werken.

Bij ons krijg elke gesteste en afgestelde skibinding een certificaatbon mee. Wel zo handig en bovenal veilig. Ons advies is om regelmatig uw bindingen te laten testen. Zeker na gewichtstoename, andere skischoenen of ski‘s.

Skiservice op afspraak

Komt u bijvoorbeeld uit Zoetermeer, Rotterdam of Den Haag en u wilt uw ski’s laten slijpen, dan kunt u in Gouda winkelen of de mooie binnenstad bekijken terwijl wij u ski’s slijpen en waxen. Parkeren is gratis op afspraak. Op alle winkeldagen is onze machine operationeel, toch is het goed als u even belt (0182 514 770). Mocht u toch willen wachten dan staat de koffie klaar.

.