Uw informatie helpt

Misschien nog wel het belangrijkste onderdeel van het aankoopproces van hardloopschoenen  is het analyseren van uw persoonlijke informatie. Door de juiste vragen te stellen kan een goed beeld verkregen worden van u als hardloper.

klachten en blessures

Heeft u bijvoorbeeld lichamelijke ongemakken tijdens het hardlopen en van welke aard zijn de klachten. Dit kan grote van invloed zijn op het kiezen van het juiste type hardloopschoen. Het kan zomaar zijn dat u momenteel op de verkeerde hardloopschoenen loopt. ​Alhoewel wij geen gekwalificeerd medisch advies kunnen en mogen geven zijn wij wel in staat om bepaalde klachten te herkennen en te herleiden naar de voet of type hardloopschoen die gedragen wordt. Wat veel mensen niet weten is dat sommige problemen door een kleine aanpassing al te verhelpen zijn.

Een praktijkvoorbeeld is bijvoorbeeld dat veel lopers pijn aan buitenkant van de knie hebben. Dit wordt vaak veroorzaakt door overcorrigerende hardloopschoenen. Hierdoor worden andere spieren aangesproken en veroorzaakt tevens een onnatuurlijke houding.

Complementerende informatie

Informatie over uw trainingsintensiteit, doelstellingen, leeftijd, gewicht of hardloopervaring is van groot belang om de juiste hardloopschoen aan te meten.

Een prijzenkwestie?

Geef gerust uw budget aan ons door. Wij doen ons best om daarbij de beste schoenen voor u uit te zoeken. Wij zijn altijd eerlijk en zullen u nooit producten te verkopen die een soort van overkill zijn. Alles gaat in overleg met u!

Bij VS-sport hebben wij de kennis om u aan de juiste hardloopschoenen te helpen en doen dat met veel plezier en professionaliteit.

Tip: neem uw oude schoenen mee!
​​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *