Let’s meet!

VS sport is een moderne, dynamische en vooruitstrevende onderneming gericht op sportspecialisme. Wij leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Onze passie voor sport is voelbaar en zichtbaar in de winkel.

Wij zijn Tineke, Mieke en Leo en hebben voor onze bedrijfsstart in 2011 al onze sporen verdient in de (sport)detailhandel. Alle drie hebben we veel liefde voor het vak en delen dat graag met onze klanten. Wij zijn ervan bewust dat de moderne consument meer verlangt dan alleen een verkooppraatje.

Wij willen ervoor zorgen dat iedere klant, gast of bezoeker met een goed gevoel en natuurlijk een uitstekend product onze winkel uitstapt. Maar voor alleen een praatje staan we ook klaar.

Missie

Onze producten en services moeten het persoonlijk welzijn verbeteren, het sportplezier verhogen en ervoor zorgen dat al onze klanten hun sport optimaal kunnen uitoefenen.

Kwaliteit

Het leveren van diensten en producten van een hoge kwaliteit.

Service

Het zorgen voor een hoge mate van service zowel voor, tijdens als na de verkoop.

Klanttevredenheid

Klantvriendelijkheid en het leveren van het meest optimale product moeten zorgen voor een grote klanttevredenheid.

Innovatie

Het streven naar voortdurende innovatie op het gebied van sporttechnologie en sportproducten.

Klantgerichte oplossingen

Op zoek zijn naar de best mogelijke oplossing voor de klant.

Samenwerking

Door met lokale clubs, verenigingen of atleten samen te werken willen wij een win-win situatie creëren. Zodat wij er beiden van profiteren.