Professionele services

Om u beter van dienst te zijn bieden wij een aantal essentiële services op het gebied van tennis, wintersport, harloopschoenen, wandelschoenen, schaatsen en skaten.

SKI- EN SNOWBOARDSERVICE

U skiet of snowboard een stuk veiliger en plezieriger met goed onderhouden materiaal. Een goede kantengrip, skiwax en veilig afgestelde bindingen dragen daar toe bij. Uw snowboard of ski’s slijpen wij daarom op een professionele manier. Ook voor het testen van bindingen, bindingmontages of reparaties kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over de kosten.

Voordat wij aan het slijpen gaan wordt iedere ski of snowboard afzonderlijk bekeken. Dit om te voorkomen dat er teveel belag van uw ski of snowboard afgehaald wordt tijdens het proces. Dit verlengt de levensduur van uw materiaal. Daarbij bent u verkezekerd van een perfecte finish. Tevens snelservice en service op afspraak.

SKISCHOENEN OP MAAT

Nieuwe of eigen skischoenen passen wij aan zodat u comfortabel en pijnvrij kan skiën. Onze masterbootfitter Leo Verzijl heeft hier veel ervaring mee. Hij helpt u graag om veilig, snel, comfortabel en dus zonder pijn van de pistes te skien.

Een skischoen op maat hoeft in veel gevallen niet heel duur te zijn. Het gaat om de juiste schaalvorm. Past de skischoenschaal goed bij uw voeten/onderbeen dan is de kans groot dat er niet veel aangedaan hoeft te worden. Door het doen van een goede voet- en standanalyse weten we welk type/vorm skischoen bij u past. En passen deze aan indien nodig. Ervaar hoe het is om een skischoen op maat te hebben!

RACKETS BESPANNEN

Onze ervaren bespanners staan klaar om uw tennis, badminton/ of squashracket snel en vakkundig te bespannen. Onze chip-gestuurde professionele Prince 6000 bespanmachine zorgt dat elke snaar op de juiste spanning aangetrokken wordt.

We hebben een uitgebreid snarenassortiment en hebben de meeste topsnaren in huis. We hebben snaren voor zowel recreatieve als competetieve spelers. Wacht met het vervangen van uw snaar echter niet te lang. Na een jaar zijn, ongeacht gebruik, de beste eigenschappen al een stuk minder.

SCHAATSEN SLIJPEN

Lekker schaatsen doe je op scherpe schaatsen. Er is niets zo fijn dan op goed onderhouden en geslepen schaatsen een baantje te trekken of een tochtje te maken. Wij slijpen alle soorten schaatsen.

Kunstschaatsen en hockeyschaatsen slijpen wij hol op onze Canadese slijpmachine. Noren slijpen wij vlak en zorgen ervoor dat u er de juiste ronding inzit. Ook slijpen wij doorlopers en kinderschaatsen. Meestal is sóchtends brengen s´middags halen indien gewenst. Wij passen ook schaatsen aan als ze neit comfortabel zitten.

30+ parkeerplaatsen voor de winkel

Voor onze winkel bevinden zich voldoende parkeerplaatsen zodat u niet ver hoeft te lopen.

Freestyle skier

Skiservice op afspraak

Informeer ook naar de mogelijkheden voor skiservice op afspraak.

Komt u bijvoorbeeld uit Rotterdam, Zoetermeer, Utrecht of Den Haag? Dan kunt u uw ski’s of snowboard laten slijpen en waxen terwijl u zelf in ons historische stadshart (of bij ons) een kopje koffie kan drinken.