Onze nieuwe verbeterde website is online. Makkelijker navigeren, verbeterde mobiele weergave en sneller laden.

Collectiecatalogus

Om u een idee te geven welke mooie en nieuwe producten wij hebben is er een catalogus aan de nieuwe website gekoppeld. U kunt tevens voor elk product een reacttie achterlaten om zo andere gebruikers te informeren over uw ervaringen met het product.  Uiteindelijk moet het leiden naar een webshop waar u ook thuis onze producten kan bestellen.

Responsief

Dit betekent dat de website ook op tablets, notepads en smartphones goed te lezen is.

Nieuwsberichten en blogs

In onze nieuwsberichten en blogs houden wij u regelmatig op de hoogte over nieuwe producten, events en informatieve blogs. Verder vindt u een vernieuwde partnerpagina om u een idee te geven met welke clubs, verenigingen of bedrijven wij samenwerken.

Reviewfunctie

Met onze vernieuwde review widget kunt u lezen wat klanten over ons schrijven op diverse social media, Google+ en zelf ingebrachte reviews. Al onze reviews zijn gecertificeerd en eerlijk. Mocht u zelf ook uw ervaring delen of meehelpen onze diensten te verbeteren dan u hier een review plaatsen. U ontvangt hierbij 10 % korting op een volgende aankoop (m.u.v. acties en skischoenen op maat).

Nieuwe huisstijl

Met de introductie van de nieuwe website is ook onze huisstijl aangepast. Voor elke sport is een icoontje gemaakt welke regelmatig zal terugkeren in onze marketing en reclameactiviteiten.

Met dank aan

Voor de totstandkoming van de website hebben wij intensief samengewerkt met  Zcore (POS-systemen) & Studio Steenbergen (design en reclameburo)

VEEL PLEZIER MET ONZE NIEUWE WEBSITE

HET VS-SPORT TEAM

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *