Altijd deskundig en eerlijk advies
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0182 514770
Professionele voetanalyse en voetmetingen
Ook op afspraak

De revolutie is ON! On Running is het nieuwe hardlopen

On Running hardloopschoen Headline VS-sport


Herinner je de introductie van het Nike Air max systeem in de jaren 80? Dat was een ware sensatie toen op hardloopgebied. Met de hypermoderne Cloud Tec technologie van On running kregen wij hetzelfde gevoel als toen. Namelijk een ware sensatie als je ze aantrekt en wegsprint. Wij weten het zeker de Cloud Tec technologie van On wordt een klassieker.

Van tuinslang naar Cloud Tec

Meervoudig Iron Man winnaar Olivier Bernhard wilde na zijn sportcarrière zijn tijd wijden aan het vinden van de perfecte hardloopschoen. Temeer omdat hij door blessures zijn geliefde sport hardlopen niet meer kon beoefenen. Daarbij kruiste hij toevallig het pad met een gelijkgestemde Zwitsers ingenieur die een idee had voor een nieuw soort hardloopschoenen.

Veel protoptypes verder werd eindelijk de sensatie en functionaliteit bereikt die gewenst was. De oorsprong van de Cloud Tec was een Nike hardloopschoen met daaronder stukken tuinslang in de breedte op de zool geplakt. Dit creëerde zowel verticale als horizontale demping. Want Olivier had ontdekt dat bij het lopen op zanderiger wegen je meer demping had doordat de schoen een beetje doorgleed bij de landing.

De perfecte hardloopschoen?

Wij en veel andere switchers denken van wel. Ze zijn vederlicht, uitermate responsief en hebben inderdaad de X-factor. Onze klanten die al in bezit zijn van On runningschoenen zijn uitermate positief over het gevoel tijdens het hardlopen en kopen vaak nog een tweede paar. Vooral ook tri-atleten zijn zeer gecharmeerd van deze hardloopschoenen. 

 

zero-gravity-foam onrunning technologie On rebound rubber technologie micro engineered grip rubber technologie van On running
ZERO GRAVITY FOAM REBOUND RUBBER MICRO ENGINEER RUBBER

 

Collectie on running

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Altijd deskundig en eerlijk advies
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0182 514770
Professionele voetanalyse en voetmetingen
Ook op afspraak