Altijd deskundig en eerlijk advies
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0182 514770
Professionele voetanalyse en voetmetingen
Ook op afspraak

Inov-8 #1 in trailhardloopschoenen

inov-8-trailrunning-hardloopschoenen

 

Wij houden van INOV-8 omdat hun benadering uniek is ten opzichte van andere sportschoenfabrikanten. De voeten moeten een zo natuurlijk mogelijke afwikkeling hebben dus zonder enige belemmering. Daarom ontwerpt INOV-8 zijn schoenen zo minimalistisch en licht mogelijk maar wel met het behoud van functionaliteit.

No sweat

 
De populariteit van dit Britse merk groeit en groeit. Dit komt door de omarming van vele succesvolle atleten in de wereld. INOV-8 heeft bewezen de wereldwijde concurrentie zowel on als off-road moeiteloos aan te kunnen. Ook in de snelgroeiende nichemarkten van Cross fit en gewichtheffen zijn de schoenen van INOV-8 inmiddels een begrip.

Wat maakt INOV-8 zo bijzonder?

INOV-8 maakt zijn schoenen op een manier die geen enkel andere fabrikant aandurft. (vandaar ook de hoofdletters in het logo). Alle schoenen worden sport- en geslachtspeciciek ontworpen en hebben een uitstekende pasvorm en functionaliteit. De grip van het loopvlak is geoptimaliseerd door het gebruik van specifieke rubbersamenstellingen in combinatie met agressief ontworpen profielen.

Veel topatleten

Nickademus Hollon, Gary Gellin,  Alex Nichols en Mark Lundblad zijn allemaal supersnel en rennen allemaal op Inov-8’s.

British power

Inov-8 is een oer-Brits bedrijf. Niet op een “prins-William-en-Prinses-Kate manier”, maar op een “pak-een-pint-lace-up-your-boots-and-run-up-a-hill-for-the-heck-of-it wijze”. Inov-8 is in 2003 opgericht en is nog een vrij jong merk maar wel met totaal nieuwe inzichten.

Onze ervaringen

Wij behoren tot de eerste retailers in Nederland die het merk INOV-8 in hun assortiment opnamen. Tot op heden hebben wij daar geen moment spijt van. Wat ons opvalt is dat de pasvorm subliem is. Met name in de voorvoet is gezorgd voor genoeg spreidingsruimte voor tenen. Dus ook de wat bredere voeten worden bedient.

Daarbij vertellen onze klanten dat de schoenen ijzersterk zijn. Zeker bij gebruik onder wat zwaardere omstandigheden. INOV-8 schoenen laten de voeten vrij en natuurlijk afwikkelen. Dit komt de loopervaring zeer ten goede.

Verder geven ze zeer veel grip. Ook als wandelschoen kunnen sommige modellen uitstekend zijn. Kom bij ons passen en ervaar het gevoel van dit topmerk!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Altijd deskundig en eerlijk advies
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0182 514770
Professionele voetanalyse en voetmetingen
Ook op afspraak