Altijd deskundig en eerlijk advies
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0182 514770
Professionele voetanalyse en voetmetingen
Ook op afspraak

Compressport de beste in compressiekleding

Nr. 1 in compressie

Compresssport is een van de beste merken voor compressiekleding. Dit Zwitserse merk heeft een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Het effect is in tegenstelling tot veel andere compressiemerken ook echt wetenschappelijk bewezen. De grootste voordelen zijn: licht van gewicht, gegradeerde compressie, sterk high tech materiaal en bovenal niet warm.

Voor atleten door atleten

Compressport is ontwikkeld en bedacht door twee fanatieke duursporters omdat ze niet tevreden waren over de verkrijgbare compressiekleding. Jarenlange ontwikkelingen en verbeteringen hebben ervoor gezorgd dat Compressport wereldwijd de nummer 1 compressiekleding is voor duursporters

Wetenschappelijk getest

Compressport maakt gebruik van een 200 m² groot laboratorium waar scientist manager Dr. Arnaud M en zijn team onderzoek doen. Met name naar de werking en verbetering van Compressiekleding. De compressiekleding van Compressport wordt hier uitvoerig getest en het leverde al 10 publicaties in 3 jaar op in gerenommeerde wetenschappelijke magazines.

Veel voordelen voor elke sport

Compressiekleding van Compressport zorgt voor vermindering van spierkaters, spierondersteuning door vermindering van vibraties, snellere afvoering van afvalstoffen. De Compressiekleding van Compressport wordt in veel sportdisciplines gebruikt zoals hardlopen (trail, weg en mud), triatlon, wielrennen, schaatsen, zwemmen, inline-skaten, skiën en high impact fitnessklassen.

Ons assortiment

Ons assortiment van Compressport bestaat uit: kuit sleeves, compressiekousen, compressiehardloopsokken, compressiepants en compressietrailshirts die direct uit het water droog zijn.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Altijd deskundig en eerlijk advies
Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0182 514770
Professionele voetanalyse en voetmetingen
Ook op afspraak