VS-sport úw hardloopwinkel

Hardlopen is meer dan je cardiotraining voor de dag. Hardlopen is a way of life. Het maakt je hoofd leeg en zet je zorgen even aan de kant, dus de perfecte work out. Zorg dus voor de juiste hardloopschoenen plus hardloopkleding voor de juiste weersomstandigheden. VS-sport de is de hardloopwinkel voor regio Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Bodegraven & Haastrecht.

HARDLOOPSCHOENEN

Voor ieder type hardloper een schoen

Ga je voor wegen en trails? Loop je pronerend of neutraal?  In onze hardloopwinkel in Gouda weten wij precies welke hardloopschoen bij u past.

De beste hardloopmerken

Alleen het beste van alle topmerken hardloopschoenen: Asics, Brooks, Hoka one one, Saucony, Salomon, New Balance, INOV8 & Mizuno.

Loop- en voetanalyses

Voor aankoop van uw hardloopschoenen meten en bekijken wij uw voeten (met o.a. podoscoop) met aansluitend een loopanalyse.

HARDLOOPKLEDING

Mooie en stoere functionele hardloopkleding van Under Armour, Craft, Asics, Li-Ning, Pure Lime & Bjorn Borg. Persoonlijk en eerlijk advies.

SPORTVOEDING

Sportvoeding van Powerbar is de top in sportvoeding met hydrogels, poeders, repen en drinks. Het C2max is bewezen dat het prestatiebevorderend werkt. Daarom gebruiken veel atleten Powerbar.

COMPRESSIEKLEDING

Compressiekleding voorkomt blessures, bevordert herstel, zorgt voor meer duurvermogen. Alleen de juiste compressiekleding werkt echt. Daarom alleen de beste merken op compressiegebied zijn Compressport & Skins. MEER WETEN?