Ryka is de ultieme schoen voor Zumba, Bodyshape & Bodycombat

Als enige winkel in Nederland verkopen wij studio, fitness & zumbaschoenen van het Amerikaanse merk Ryka. De schoenen onderscheiden zich door een uitstekende  pasvorm, functionaliteit en duurzaamheid. ​Voetklachten tijdens je work out zijn verleden tijd!

Ryka maakt stabiele fitness-, bodyshape & zumbaschoenen die heel goed passen, veel demping hebben en waarbij u zich prettig voelt!

Welke klanten kopen Ryka bij ons?

  • Expats uit Amerika en Azië die het merk kennen en weten hoe goed Ryka schoenen zijn.
  • Sportschool instructrices omdat zij meer tijd besteden aan het uitzoeken van de juiste fitnessschoenen.
  • Vrouwen met voet, knie of heupklachten die Fitness, Zumba of Body shape klassen doen.
  • Sportsters die voor functionaliteit en kwaliteit gaan.

Waarom heeft Ryka de beste fitnessschoenen?

Al meer dan 25 jaar innoveert Ryka in sportschoenen uitsluitend voor vrouwen. Vrouwenvoeten vereisen meer dan alleen een afgeslankte versie van een mannen sportschoen. De vorm van een vrouwenvoet verschilt maar ook de hoek van de pas van een vrouw (Q-angle, zie afbeelding)

Ryka houdt bij de ontwikkeling van al haar schoenen rekening met de vrouwelijke Q-hoek. Een optimale stand van voeten, benen en heupen tijdens het sporten zorgt immers voor een probleemloze ervaring.

Zoolconstructie met draaiprofiel

Er wordt door Ryka veel aandacht besteed aan profiel en constructie van de zool.

De Pivot Point Technologie maakt, in vergelijking met veel andere merken, makkelijke overgangen naar draaiende bewegingen mogelijk.

Het hoge impact N-GAGE rebound foam tussenzool in de hiel en voorkant zorgt voor goede mediale ondersteuning. Bij impact geeft het een comfortabele demping met behoud van vorm. Zeker als u al knieklachten heeft of ze juist wil voorkomen dan is N-Gage uw beste vriend.

De RE-ZORB®  technologie zorgt voor zeer goede schokopvang demping) en voorkomt zodoende blessures.

1-Tussenzool van RE-ZORB  2-Rubber pods van RE-ZORB verwerkt in de zool.