Fitness

Je voelt je goed als je er top uitziet. Daarnaast is het belangrijk dat fitnesskleding goede vochtregulerende en ademende eigenschappen (bijvoorbeeld Under Armour Heat-Gear) bezit. Kleding blijft daardoor langer droog en blijf je langer koel.
Je vrij kunnen bewegen is een must. Zo hebben merken als PURE LIMEUNDER ARMOUR en BJÖRN BORG heerlijke zachte stoffen die meerdere kanten uit stretchen. Voor als je niet teveel geld uitgeven en toch topkwaliteit wil hebben wij Li-Ning in ons assortiment.

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van je fitnessuitrusting – fitnessschoenen.
Vooral tijdens pittige work-outs wordt er een groot beroep gedaan op voeten en knieën. Veel blessures of pijntjes ontstaan door verkeerde, slappe of niet goed dempende fitnessschoenen.
Theoretisch zijn er op de markt nog maar(!!!) twee merken die echte goede fitness & zumbaschoenen maken en geen veredelde sneakers zijn. Namelijk het Amerikaanse RYKA en het Engelse INOV-8.

Hoe koop je een goede sport BH?
Goede sport BH’s controleren de bewegingen tijdens het sporten tot wel 75%. Een gewone BH is niet bestand tegen de weerstand en zal daardoor sneller slijten. Ook zijn de materialen niet geschikt omdat ze gaan schuren en geen goede vochtregulatie hebben. Ze ondersteunen slechts 35% van de bewegingen.

Er zijn veel verschillende soorten modellen met veel soorten constructies. Welk model goed bij je past is afhankelijk van vorm, borstomvang en persoonlijke wensen. Helaas zijn maten niet altijd even betrouwbaar. Passen is daarom de enige optie om de optimale sport BH voor jou te kopen. Wij adviseren je graag.