Winkel afspraak maken?
Persoonlijk & deskundig advies
Skischoenen op maat?
Bel 0182 514770 voor een afspraak
Nu ook zwemkleding en zwembrillen

PADELSCHOENEN & PADELRACKETS

Padeltennis

Padeladvies op maat bij VS-sport


Padelrackets kopen

Om het fijnste en beste padelracket te kopen kan je het beste naar onze winkel komen. Want het is heel belangrijk om de rackets even te "voelen". Immers elk padelracket heeft zijn eigen balans en gewicht. 

Verschillende vormen

Tevens leggen wij uit welke soorten er zijn en welke speleigenschappen er bijhoren.. Zo zijn er ronde vormen, druppelvormen en diamantvormen.

Verschillende materialen en kunststoffen

Wist je bijvoorbeeld dat padelbladen zijn er in diverse materialen zoals fiberglas of carbon. De structuur op het padelblad kan stroef of wat gladder zijn. Ook dit hangt van je voorkeur en speltype af. De veerkracht van het foam kan verschillen.

Padelschoenen passen en kopen

Bij padeltennis zijn schoenen met de juiste zool en vorm heel belangrijk. Vanwege de snelle abrupte squash-achtige bewegingen heb je goede soepelheid en stabiliteit nodig. Dat betekent dat de zool niet te stug mag zijn. De demping is ook belangrijk hierdoor voorkom je rug- en knieklachten.

Wij meten en analyseren uw voeten zodat de schoenen op maat zijn. En dit is belangrijk want als de schoenen te groot zijn (wat je toch veel ziet) heeft dat invloed op je spel en comfort. Een voetanalyse is gewoon gratis en vrijblijvend.

 

Lees meer
Lees minder

Hypercourt Express 2 HB

Een van onze bestsellers dit seizoen voor Padel én tennis. ..
€139,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Persoonlijk & deskundig advies
Skischoenen op maat?
Bel 0182 514770 voor een afspraak
Nu ook zwemkleding en zwembrillen